Kontakt

Vi finns i Gamla Porslinsfabriken på Söder i Gävle

Adress: Södra Kungsgatan 57

E-post: samayyoga@gmail.com

Mobilnr: 076-071 72 47


Följ oss gärna på Facebook och Instagram för inspiration och senaste nytt.Samay yoga är Sanaya Singh och Maria Åstrand Swenneke. Samay betyder "tid" på sanskrit. Vi vill ge dig tid för yoga, tid att må bra och komma i kontakt med både kropp och sinne. Hos oss utövar du klassisk yoga med fokus på hatha yoga. Hatha yoga är en holistisk form av yoga som stärker och renar både kroppen och sinnet. Varje lektion består av:

 asanas - kroppspositioner

pranayama - andningsövningar

yoga nidra - djupavslappning  meditation


             Maria


För mig är yoga en livsstil. Att kunna hitta det där inre lugnet i livets olika situationer. Att ha verktyg att ta till för att få balans i tillvaron. För mig är yoga också lite av magi. Något som verkligen  funkar och som jag vill sprida till andra.

Det handlar inte om att vara vig eller om att kunna stå på huvudet. Det handlar mer om att vara i nuet, känna ett lugn och att försöka acceptera alla känslor och allt som händer. Inte helt lätt, jag vet. Att dessutom få en stark och smidig kropp kommer liksom på köpet.


Jag hittade yogan för 17 år sedan när jag som bäst behövde den och har under de senaste två åren (2016-2017) utbildat mig till yogalärare inom Satyanandatraditionen. En klassisk yoga där vi fokuserar på hela människan.


Jag har också en stor kärlek till vegetarisk matlagning. Allt det gröna och färgstarka  ger mig både energi och glädje. Därför försöker vi få in lite av den biten också i vår yoga under till exempel After work yogan.

                Sanaya


Född och uppvuxen i Indien, har yoga varit en del av mitt liv så långt jag kan minnas. I min familj var yoga en vardagsrutin precis lika viktig som att borsta tänderna. Denna livsstil har hjälpt mig att hålla kroppen flexibel och mjuk, samtidigt som den gett mig sinnesfrid och förmåga att hantera vardagslivet, med allt vad det innebär.

 


Som sjuttonåring flyttade jag från Mumbai i Indien till Gävle för att studera. Redan då började jag dela min passion för yoga genom att ha lektioner här i Sverige. Min yogastil är  fri och naturlig, där fokus ligger på individuell förmåga och utveckling.


Den glädje som yogan gett mig är något jag hoppas var och en av er kan få uppleva. Här hos Samay Yoga hoppas jag därför kunna bidra till att just du kommer börja älska yoga precis som jag!

Samay Yoga the story...

Idén till Samay Yoga föddes när vi, Sanaya och Maria träffades på Högskolan där vi jobbar båda två. Det var kärleken till yogan, färger, hälsosam mat och människor som förde oss tillsammans. Trots att vi har helt olika bakgrund insåg vi snabbt att vi funnit en själsfrände i varandra. Vi är som Yin och Yang och finner total balans tillsammans. Vi ville båda dela med oss av yoga och vad den betyder för oss och jobbade hårt för att bygga det som idag är Samay Yoga. Vårt mål är yoga med positiva vibbar som välkomnar alla som vill finna styrka, balans och frid tillsammans med oss!
Copyright @Samay Yoga. All Rights Reserved